استاد شادروان دکتر جلال مصطفوی، در شرح کتاب ذخیره خوارزمشاهی مینویسد: «اساس فعالیتهای حیاتی موجودات زنده بر تغییر ترکیبات شیمیایی پروتوپالسم استوار است و بیشتر فعلوانفعالاتی که برای انجام این امر در داخل سلولها صورت میگیرد، اگزوترمیک بوده و با تولید حرارت توأم میباشد.
استفاده از مکملهای تغذیه با راهنمایی پزشک یا متخصصین تغذیه فیت کلاب.
تشخیص مزاج فقط با بررسی چند نشانه مقدور نیست و باید نشانههای جامع توسط طبیب ارزیابی و تفسیر شود.
مساء الخير.... انت بحاجه لزيارة طبيب نفسي.. ليساعدك.. ولكن تذكري الزواج والارتباط جزء من الحياة وليس كل الحياة...
صفراوی مزاج . عصبانی . تندخو : من خود اندر مزاج سودائی وین هوا خشک و راه تنهائی .
بنابراین انسان میتواند دچار غلبه چند مزاج بهصورت همزمان شود و نکتۀ مهم این است که از چه روشی عضو درمان میشود و باید بهگونهای درمان تجویز شود که سایر اندام دچار عوارض نشوند.
در ذخیره خوارزمشاهی آمده که اگر طبیب، به وسیله حس لمس، احساس گرمی یا سردی در شخصی نماید، دلالت بر گرمی یا سردی مزاج آن شخص دارد، مشروط بر این که گرمی و سردی به سبب امر خارجی عارض نشده باشد؛ در مباحث جداگانهای تحت عنوان: سخنات و مبردات، کلیه عوامل گرمکننده و سردکننده بدن را که باعث افزایش یا کاهش درجه حرارت اشخاص میشود ذکر کردهاند.[۱۴] واژهنامه[ویرایش]
هرکدام از این اخلاط در شکلگیری الگوهای مختلف شخصیتی و همچنین میزان مستعد بودن فرد برای ابتلا به بیماری دخیل بودند.
ويقول: "في مرحلة ما، أدركوا أنَّ عليهم على الأقل تقديم انطباع بأنهم يغيرون مسارهم.. لكنّ قدرتهم على تقديم ذلك الانطباع، موضع تساؤل".
لغز الأعداء: ما واقعية اتهام حماس بأنها "صنيعة" إسرائيلية؟
این مقاله دارای چندین مشکل است. خواهشمندیم به بهبود آن کمک کنید یا در مورد این مشکلات در صفحهٔ بحث گفتگو کنید.
هرگاه درجه حرارت محیط بالا یا پایین برود عوامل تنظیمکنندهای در بدنشان وجود دارد که حرارت آنها را همیشه ثابت نگاه میدارد. بااینحال، درجه حرارت بدن حیوانات خونگرم در شرایط گوناگون کاملاً ثابت نمانده و با بعضی عوامل گرمکننده قدری بالا رفته و تحت تأثیر بعضی عوامل سردکننده کمی پایین میآید.
This site uses cookies. By continuing to work with this Web site, you comply with our guidelines regarding the usage of cookies.
برای افراد دقیقتر میتوان مزاج را اینگونه بیان سحبة مزاج کرد: « مزاج، از مصدر مزج به معنای ترکیب کردن و درهم ریختن میآید و مزاج در طب سنتی ایران به مفهوم کیفیت یکسان و جدیدی است که درنتیجه آمیختن ارکان چهارگانه (هوا، آتش، خاک و آب) با یکدیگر و فعلوانفعال آنها در یک جسمِ مرکب به وجود میآید.